Dutch | English
Samen beter worden
aug 05

Samen beter worden

Brainstormen over het plannen en uitvoeren van een militaire logistieke operatie met ondersteuning van 10 civiele partners is als militair geen dagelijkse kost. Toch ben ik ervan overtuigd na enkele sessies dat de mogelijkheden hiertoe ruim aanwezig zijn. Sterker nog, ik denk dat we van elkaar kunnen leren. ‘Samen beter worden’, het vereist alleen een andere manier van denken. Ook is het goed om kennis te nemen van elkaars denken en handelen. Ik heb gemerkt dat door te luisteren naar anderen, civiele partners, dat ik zelf tot andere inzichten kom voor de onderwerpen waar ik verantwoordelijk voor ben. Kortom, ik kijk met veel verwachtingen uit naar de komende sessies en hoop dat wij met elkaar de basis kunnen leggen voor een werkend logstiek ecosysteem.

Brigade generaal Henny Bouman