Dutch | English
Lang leve de sociale media
okt 14

Lang leve de sociale media

Het mooie aan dit project is dat we gezamenlijk ons verhaal vertellen aan eenieder die het wil weten. Hoe we proberen een ecosysteem op te bouwen en dat we grote obstakels proberen weg te nemen. Dat doen we met elkaar, bij andere samenwerkingsinitiatieven, bij eigen werknemers en naar de markt en veelal met een enthousiasme waar andere mensen ook energie van krijgen.

Een nieuwe toekomst betekent ook nieuwe manieren van vertellen en daarbij maken we ook gebruik van sociale media. Een makkelijke manier om te delen wat je aan het doen bent.  Ik vind het zelf ook een prima tool voor mijn eigen ‘storytelling’.

Slim gebruik maken van teksten, beeld en geluid en je kan mensen meenemen in het gevoel van wat je allemaal aan het doen bent. Vandaar dat we ook deze blogs als verhaallijn aan jullie laten zien. Vandaar ook de impressiefilm over ons project Verkenning Ecosysteem Logistiek. Dit laat zien wat we doen en welke gezichten er achter zitten. Ik vind het zelf een prachtige film, die ook heel goed de sfeer van ons samenzijn weergeeft.

Een goed voorbeeld van die goede sfeer is wel het moment waarop de film online gezet werd. Ik was niet getagd op LinkedIn. U snapt wel, dit is een belangrijk moment, en in het belang van al mijn Linked-connecties moest ik direct in actie komen om dit aan te laten passen! ?

U voelt hem al aan komen, daar ben ik redelijk vaak op geattendeerd tijdens onze laatste sessie. Een heerlijke groep mensen met een groepsgevoel waar mooie resultaten uit gaan komen!

Lang leve het Sociale!!

Erik van Wunnik – DSV