Dutch | English
Samen de handen uit de mouwen steken
nov 07

Samen de handen uit de mouwen steken

Door als team uitdagingen aan te gaan, belangen te verenigen, middelen doelmatiger in te zetten en kennis te delen: zo werken we samen aan de Krijgsmacht van morgen en versterken wij de BV Nederland.
Onze samenwerking met Defensie gaat al een goede 40 jaar terug en wat ons opvalt is dat de scheiding tussen militair en civiel steeds meer vervaagt, wat een goede ontwikkeling is. We steken samen de handen uit de mouwen om de klus te klaren. Voorbeelden hiervan zijn het transport van de wrakstukken van de MH17 (tijdens onze laatste sessie heb ik van deze bijzondere samenwerking een korte impressie laten zien), de berging van de Apache helikopter samen met de Bergingsdienst van Defensie en recent het transport van militair materieel van het Amerikaanse leger van Vlissingen naar diverse bestemmingen in Europa over de weg.

Conclusie is: “wit” en “groen” zijn samen één team één taak! Oei, is dit niet de slogan van de Koninklijke Luchtmacht?

– Tom den Hartog – Van der Vlist