Dutch | English
De volgende fase breekt aan
mei 26

De volgende fase breekt aan

Een jaar lang is door partners en defensie gewerkt aan de verkenning van een Logistiek Ecosysteem. Tal van onderwerpen passeerden de revue. Deze zijn beschreven in de conceptversie van het eindverslag van de verkenning. Dit concept-eindverslag is onlangs afgerond en te downloaden op deze website.

Na deze mijlpaal breekt er een nieuwe fase aan. Deze fase zal met name ingaan op de randvoorwaarden die er nodig zijn om verder te kunnen in het proces. Hiermee kunnen de betrokken partijen verder met concrete voorbereidingen voor de bouw van het Ecosysteem Logistiek. Dit is inmiddels beschreven in een aanvullend document dat wordt behandeld in de eerstvolgende stuurgroepvergadering die op 28 mei gepland staat. Een belangrijk moment, want er wordt tevens besloten op welke manier de landmacht verder gaat met de bouw van het logistiek ecosysteem

Niet alleen worden de randvoorwaarden voor de bouw van het ecosysteem afgestemd. Tegelijk wordt er binnen de denktank gekeken naar welke percelen het eerst tot stand moeten komen en met welke capaciteiten dit mogelijk wordt gemaakt. Je kunt hierbij denken aan opslagfaciliteiten, kennisoverdracht of specialistisch vervoer.

We zijn volop in ontwikkeling, dus houd deze blog goed in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen.