Dutch | English
Uitnodiging informatiebijeenkomst Voortgang en way forward ‘Ecosysteem Logistiek’
apr 15

Uitnodiging informatiebijeenkomst Voortgang en way forward ‘Ecosysteem Logistiek’

Graag nodigen wij u uit deel te nemen aan de informatiebijeenkomst Voortgang en way forward ‘Ecosysteem Logistiek’. Deze vindt plaats op woensdag 21 april, van 17:00 tot 18:30 uur, op de Kromhoutkazerne.

Context

In de zomer van 2020 is de Marktverkenning Ecosysteem Logistiek opgeleverd, in nauwe samenwerking tussen het Ministerie van Defensie en tien logistieke bedrijven. De belangrijkste conclusie was dat zowel Defensie als de markt deze strategische samenwerking verder willen vormgeven. In augustus heeft Commandant Landstrijdkrachten u geïnformeerd over de way forward. Zie voor meer achtergrondinformatie de website www.ecosysteem-logistiek.nl.

Nu willen we u in de informatiebijeenkomst bijpraten over de voortgang sinds augustus. Daarnaast willen we de roadmap voor het komende jaar presenteren en toelichten.

Programma

17:00     Opening en welkom
17:05     Introductie P-CLAS
17:15     Terugkoppeling afgelopen tijd: Defensie-interne verkenning
17:30     Vooruitblik komende jaar: aanbesteding
17:40     Gelegenheid tot het stellen van vragen
18:00     Sluiting formele programma en borrel
18:30     Einde borrel

Tijd, plaats en organisatie

De coronamaatregelen in acht nemend kan per organisatie maximaal één persoon fysiek deelnemen aan de bijeenkomst.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 21 april 2021. Adres: Kromhoutkazerne, Gebouw V5 (de Waterliniezaal), Herculeslaan 1 te Utrecht. Tijd: 17:00 – 18:30 uur.

Er is gratis parkeergelegenheid op de Kromhout Kazerne.

In totaal kunnen we 24 gasten ontvangen. ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt’, ofwel: de eerste 24 aanmeldingen worden gehonoreerd. We stellen na afloop een opname van de bijeenkomst beschikbaar aan geïnteresseerden. Dit betekent dat video-opnames gemaakt zullen worden; met uw aanwezigheid verleent u toestemming dat wij deze beelden mogen gebruiken.

U wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen. Stuur uiterlijk maandag 19 april 2021 uw aanmelding naar i.dietz@mindef.nl. U ontvangt dan informatie over de aanmeldprocedure als u woensdag bij de Kromhoutkazerne arriveert.

Uiteraard vragen we u bij corona-achtige klachten om niet deel te nemen.

Ten slotte

We kijken er naar uit om samen met u het Ecosysteem Logistiek te realiseren waarmee we een bijdrage kunnen leveren aan de veiligheid van Nederland.

Plaatsvervangend Commandant Landstrijdkrachten
R. Jeulink
Generaal-Majoor

Souschef Taskforce Logistiek
H. Bouman
Brigadegeneraal