Dutch | English
Zomerupdate
aug 05

Zomerupdate

Sinds de informatiebijeenkomst in april heeft u weinig van ons gehoord. We hebben echter niet stilgezeten. Graag geven we u een korte update over de interne ontwikkelingen bij Defensie voor we met zomerreces gaan.

In de presentatie op 21 april, is een aantal behoeften genoemd die mogelijk in het Ecosysteem Logistiek uitgezet worden. Op dit moment zijn we deze behoeften aan het concretiseren met interne experts om het aanbestedingsteam, dat na de zomer van start gaat, een vliegende start te geven.

Daarnaast zijn we bezig met het inrichten van de projectorganisatie, die naar verwachting in september wordt geformaliseerd. Beoogd projectleider is Kolonel Dirk Jan Blaas.

Kol. Blaas heeft als projectleider van het Logistiek Centrum Soesterberg ervaring opgedaan op het gebied van strategische samenwerking met de logistieke markt en heeft veel ervaring met aanbestedingstrajecten bij Defensie.

Kol. Blaas zal worden ondersteund door twee fulltime luitenant-kolonels, die op dit moment worden gezocht. Daarnaast zullen Denis Verhoef en Rachelle Meijers vanuit Kirkman Company ook betrokken blijven in dit traject.

Na de zomer meer nieuws!